www.iiiWe.com » ستون فقرات شما ٦ دشمن دارد

 صفحه شخصی سایه ذاکری   
 
نام و نام خانوادگی: سایه ذاکری
استان: تهران - شهرستان: تهران
رشته: کارشناسی ارشد عمومی
تاریخ عضویت:  1390/02/15
 روزنوشت ها    
 

 ستون فقرات شما ٦ دشمن دارد بخش عمومی

23

ستون فقرات شما ٦ دشمن دارد








١) شکم بزرگ:

در این حالت، چون تعادل انحنای کمری یا لوردوز به هم می‌خورد ستون مهره‌ها ناچار است انحنای مهره‌های سینه‌ای یا کیفوز را بیشتر کند و همین امر به گودی زیاد کمر، قوز پشتی و بر هم خوردن راستای قرار گرفتن سر و انحنای گردنی منجر می‌شود و درد ایجاد می‌شود.




٢) بد خوابیدن:

وقتی اصول صحیح خواب را رعایت نمی‌کنید می‌بینید که صبح روز بعد از شدت درد قادر به بلند شدن نیستید. بهتر است به پهلو بخوابید و بالش شما فاصله شانه تا سر را پر کند. اگر به پشت بخوابید، قوس گردنی شما در صورت مناسب نبودن بالش به جای تمایل به عقب، به جلو می‌آید و آرتروز گردنی و درد ایجاد می‌شود. بدون بالش خوابیدن یا بالش کوتاه همان‌قدر بد هستند که انتخاب بالش بلند. دمر هم نخوابید و اگر مجبورید یک بالش زیر شکم و لگن خود بگذارید تا گودی کمرتان زیاد نشود و محل اتصال مهره آخر
کمر
به باسن دردناک نشود. تشک شما نباید زیادی نرم یا زیادی سفت باشد.




٣) بغل کردن بچه‌ها:


بستن حامل‌هایی که بچه‌ها را در آن می‌گذارید به ستون مهره شما فشار می‌آورد. اگر می‌خواهید فرزندتان را بغل کنید او را به پهلو تکیه بدهید، یعنی یک پایش جلو و پای دیگر بچه عقب باشد تا وزن او به پهلویتان وارد شود.




٤) نشستن چهار زانو یا دو زانو:

وقتی چهار زانو یا دو زانو می‌نشینید باعث تخریب غضروف خود می‌شوید. روی صندلی استاندارد بنشینید و زاویه ١٢٠ درجه را رعایت کنید. قوز به جلو (زاویه کمتر از ٩٠) و یا عمود نشستن راستاها را به هم می‌زند و بدن ما سعی می‌کند به عضلات منطقه فشار بیاورد تا در حد ممکن راستاهای طبیعی را حفظ کنند و همین عامل، درد را به وجود می‌آورد. پا، باسن، پشت و کتف شما باید نقاط تماس هنگام نشستن صحیح باشند.




٥) ایستادن طولانی:

معمولا به دلیل وجود شکم برآمده در چاق‌ها و یا عضلات ضعیف کمری در لاغرها و از همه بدتر عدم رعایت اصول صحیح ایستادن، به دنبال طولانی ایستادن دردها شروع می‌شوند. وقتی می‌ایستید باید یک پا جلوتر از دیگری باشد و پای دیگر ١٥ سانتی‌متر بالاتر باشد تا فشار وزن‌تان عملا تقسیم شود. پاها را مرتب با حفظ همین ١٥ سانتی‌متر از زانو خم کنید تا لوردوز کمری زیاد نشود و درد و خستگی به وجود نیاید. در بعضی مشاغل، داشتن زیرپایی الزامی است.




٦) بلند کردن جسم سنگین:

رعایت اصول بلند کردن اجسام مهم است. جسم را با دست بگیرید. یک پا اهرم و پای دیگر جلو باشد. دست‌ها به بدن چسبیده باشد و از راستای دست‌ها نیرو بگیرید نه از کمرتان.

دوشنبه 25 مهر 1390 ساعت 14:43  
 نظرات    
 
سروش احمدی 20:13 دوشنبه 25 مهر 1390
8
 سروش احمدی
سلام و سپاس فراوان از این مطلب مفیدتون
خانم ذاکری عزیز، من یه مدت کمردرد مزمنی دارم که دقیقاً وقتی این نکات رو رعایت نمی کنم برای چند روز آرامش رو از من صلب می کنه.
سلامت باشید.
سیامک مطلبی 20:19 دوشنبه 25 مهر 1390
8
 سیامک مطلبی
باسلام
ممنون از مطلب جالبتون خانم ذاکری
متاسفانه خیلی از بچه هایی که مشاغل اجرایی و کارگاهی دارن پیش میاد که درطول روز ساعات زیادی رو سرپا می ایستن (علی الخصوص در مواقع بتن ریزیهای حجیم) که این مسله اوایل با درد در ساق پاها و بعدها ادامه اون درد گودی کمر رو به همراه داره
سپاسگذارم
صادق راضی 20:22 دوشنبه 25 مهر 1390
5
 صادق راضی
با تشکر
سایه ذاکری 17:35 سه شنبه 26 مهر 1390
8
 سایه ذاکری
خواهش می کنم.براتون آرزوی سلامتی می کنم
مائده علیشاهی 21:55 سه شنبه 26 مهر 1390
4
 مائده علیشاهی
ممنون،توصیه های خوبی بود
محسن نیک 07:37 چهارشنبه 27 مهر 1390
5
 محسن نیک
خیلی ممنون . واقیت ها رو بیان فرمودین . امیدوارم همه رعایت کنیم . مفید بود
محسن کاظمی 14:29 دوشنبه 16 آبان 1390
1
 محسن کاظمی
ممنون عالی بود
محمدرضا افقری 09:36 یکشنبه 29 آبان 1390
0
 محمدرضا افقری
ممنون